Äntligen!

Håret klart. Äntligen känns håret underbart igen. Klippt och färgat. så nu äre bara bra! ikväll sägs det att vi ska in till örebro och festa lite på Strömpis. Vore faktikst skoj. Längesen jag var i örebro nu. Så är taggad till tusen! Nån mer som ska festa en fredag som denna?

Ska kasta ihop nå mat sen hänga upp sista tvätten. sen är dagens arbete klart! fiint!=) Hare gott!

Award

Fick en award av Thom Den går ut på att jag ska skriva 7 intressanta saker om mig själv.

Och jag tycker det är det svåraste som finns. Det kommer ta ett bra tag! =)
Intressanta saker? hum. finns det verkligen några?

*Jag är iallafall en träningsmänniska på olika sätt, gillar att göra av med energi!

*Älskar sommar, värme och utomlandsresor!

*Har vunnit lilla vasaloppet i stråssa i vinterskor (snowjoggers)

*Älskar att åka bil. Kan bli att man sjunger lite då och då oxå. men bara när jag åker själv. Annars skulle förmodligen alla hoppa ur bilen i farten.

*Väldigt känslosam. grinar ofta till filmer.

*Har kanske världens smästa självförtroende.

*Skulle vilja bli brandman. Men först åka runt i världen och se mig omkring.

herrgud, de tog tid och få ihop 7 pungter om mig. inte så intressanta dock men det får duga. =)
Jag utmanar Alexandra, Annis, & Towa



27012010

Godmorgon alla!
Vaknade 09.30! bra start på en Onsdag. Gjort en god frukost och avnjuter den förtillfället. Ska snart göra mig i ordning för dagens arbete i skolan. 3 lektioner sen träningen ikväll igen. Core.

Ska bara gosa klart med min älsklings katt!:)

idag ska jag nog passera Team Sportia igen och köpa mig ett par nya skor. Måste ha bättre skor. Igår efter träningen kunde jag knappt gå. Måste tänka på fötterna mina, dom är värdefulla! =)
Vad ska ni göra en dag som denna??

Sigge!


Frågetecken?

Framtiden?!
Ett liv som har byggts upp utav sina älskade föräldrar. Gjort en till den man är i dag. Det talas hela tiden om vad man vill bli efter studenten, vad man ska göra, hur, var osv. Ja frida vad vill du egentligen göra efter studenten? frågan ställer jag mig inte alls ofta. Kanske skulle man ta tag i saker och ting så man har en ljus framtid. Jag kan inte på stå att den är mörk heller. men vore kul om man hade några funderingar kring framtiden. eller hur? Lindesberg? är de min nästa bostad? eller malmö? sthockholm? eller inte ens i Sverige? kanske flyttar till ett varmt ställe när jag kan jobba lite sen njuta i solen? Lämna alla mina vänner jag skapat från mitt livs äventyr? Gud, de är så mycket som snurrar runt i huvudet om just FRAMTIDEN!


Det var som annsa så till oss i dag på en lektion. Det var en akitetävling som alla lärare eller alla som jobbade inom ett visst område skulle få vara med och testa i. vem tror ni vinner?


*en lärare som har allmänbildning långt upp över öronen?

*en vaktmästare som har fingertoppskänsla?

*en lärare som precis ska ta pension?

Självklart vinner Vaktmästaren som har noll koll på hur allt ligger till i världen. men ändå har känsla över det där med akiter, de  måtte ju va slumpen, ni vet ju själva hur de där med akiter går till. Men han vann alltså massor med pengar. Tänk om en annan kunde ha lite tur med sig?

De betyder alltså inte alltid att alla som är väl utbildade och allmänbildade har det bäst. Visa kan ju ha skit dåliga betyg, grunder, kvitterier med ändå lyckas. de är så olika de där så de är inte sant.  Ja ja, någon gång kommer väl det en idé om mitt liv oxå!

Det sägs ju att har man inte tur i spel så har man tur i kärlek. och tvärtom. Men vad gör en annan då som har otur i båda?


Tisdag

åter igen har en skoldag gått förbi. Dagarna rullar på och vi går in i dag 3 utav veckan imorgon. Gud tiden går så fort nu så ja vet inte var jag ska ta vägen. Men bara kul! Nu är det bara fokus på skolarbeten och slut tampen för skolan. jag är så glad! Jag tar studenten i sommar. Jag!? Aja, tal om den där balen igen. Jag ska nog gå trots allt. Frida fick mig på andra tankar, så kanske ska göra ett försök? det visar sig. =)

Idag var jag in på Team Sportia igen. Älskade team sportia. Pratade lite med micke om jobb och liknaden. Han hade tankar på mig, så Hoppas på att jag får komma in där och jobba extra nu! Håller tummarna.

Nu ska jag slänga ihop nån soppa eller liknande så magen har nå att få energi ifrån när jag ska iväg och träna. Hoppas ni haft en bra tisdag! Kram

Mina nya bikinis

Brun,vit


rosa,vit

Visst är dom fina? jag rent ut sagt älskar dom. Nu vill jag ha sommar igen!


GLAA

Ny duschad och fräsch efter dagens arbete, skola plus kick´n box! Vilken härlig dag!!=)

Fått hem mitt paket från h&m i dag oxå. 2st bikini och 1 par skor. allt passade och det satt skit bra. gud vad gla jag blir. bilder kommer senare! =)

Natti! Pusss


Senil!

Herregud, börjar jag bli senil? skriver i förra inlägget att mamma ska bli 38 när hon ska bli 39! inte klokt hur det är ibland. Hur ska det här gå?

Idag har jag firat mor hemma hos henne hon bjöd på fika och hembakad pizza. de var inga fel faktikst. Mysigt och va vid mor i mellan åt. älskade mor♥ saknaden är större än vad man tror.

Sen vart det Volleyboll ikväll igen. Så himla skoj. När de var fredag så längtade jag redan till söndag för volleybollens skull. Hur kan de va så skoj?

Imorgon är det en ny vecka igen. herregud tiden rinner iväg. måste leva här och nu. Livet är kort.. måste ta tag it!


säger godnatt!


Presenten till mor

Idag har jag masserat min mor i 1h. Det var min present till henne, Hon blir 38 år i morgon. Så ja kännde att hon skulle få nå fint av mig. Så hon fick en skön och lång avslappnings timme med mig. Jag tyckte jag sköte mig rätt bra. för att jag har gått nå kurser och så tänkte jag mest på. Det var riktigt roligt faktikst. =)

Jag släkte ner hela rummer tände upp doft ljus och rökelser sen hade jag avslappningsmusik, jag tror det funkande fint. Mor vart iaf glad! =)
masserade hela kroppen, ryggen, benen, armarna, bröstet, och sist ansiktet men lite extra behandlingar. Ansiktsmask och gurkskivor bla. Ja jag är nöjd!

Nån mer som vill ha? jag tyckte det var riktigt skoj faktikst. så höjta te isf!=)

Kul när något går vägen iaf!=)


Fredag

Hej!
Idag är det fredagsmys, om det så är det sista jag gör.



Fint med fredag! Vad ska ni göra?

Hej!

hej läsare. Hur mår ni? Jag är fruktansvärt sugen på att veta vilka som sitter å läser min blogg, fast tanken på vilka som gör det är rätt rolig.

Idag har jag varit hemma. skulle in på föreläsning i örebro men det blev inte så. Jag ångrar det så nå fruktansvärt. men det kommer kanske fler gånger. annars får jag stå upp för mitt misstag. Nu kom far hem, ska låna hans tank kort och sen åka till Lindesberg för att träna core.

Snart är det ännu en helg igen. vad händer då? Jimmy, per, frida och gänget åker till sälen. är fruktansvärt avunsjuk. skulle med vilja åka. Men kanske blir en annan gång. Just nu vill jag hellst att det ska vara 30 grader varmt och stekande sol. vill inte ni med det? =)


Lång längtan..



Skål ifrån somras!

Jag gillar sista bilden, Jimmy ligger i lindesjön med en cider i ena handen och en cigg i andra. Ser ut som en bra sommar! bortsätt ifrån ciggen då! men ändå!=)

 

Märker ni hur jag mycket jag längtar till sommarn?


Jag i somras!


Tisdag

veckan rullar på i hastig fart. redan onsdag i morgon och jag har sovmorgon till 13.00! inge fel. så nu står tvätten på högvarv och jag försöker städa lite efter mig själv. Inte lätt att hålla ordning när man sover borta en hel del. sen när man kommer hem och tänker äntligen hemma! Lunga sköna hem, sen kommer hem och det ser ut som ett bombnedslag. då blir man trött. men tur jag har sovmorgon så ja orkar med å göra all skit. ska duscha av mig dagens träning och sen inta pluggböckerna, prov på Torsdag. tjingiling!

Kloka mor!

Hejsan hoppsan!

Igår vid 6 tiden ungefär skulle jag ge mig av från Ramsberg (världens ände) Till linde för att träna Kick´n box. Mor sa åt mig, ta på dej överdragsbrallerna ifall du skulle köra i diket eller nå. Nej nej! jag kör inte i diket heller. struntprat. Men efter många om och men tjata hon håll i huvudet på mig så jag tog på mig brallerna och begav mig mot Lindesberg. Ja körde som en kung i hennes bil. en gamal golf, så man slirar rätt bra i kurverna.. jag gillar att åka fort plus utmana gränserna. Men i en kurva kommer en bil och kör på MIN sida utav vägen så jag får väja in på min sida så jag slår i bakvagen i snövallen på högersida så jag får sladd, och kör rakt ner i diket! BRA JOBBAT FRIDA!

Bilen som körde så nära mej såg mig antingen inte eller så åkte han bara ändå. hallå stanna och kolla hur det gick för mig var inte aktuellt nej nej. där satt jag. kunde inte kliva ur på min sida så fick klära mig upp och ur från passagerarsidan. Ringer mor, DU MOR.... Jag sitter fast i diket.. pinsamt! Men, de var inte mitt fel.. inte hellt å hållet. visst jag körde i 80k/H på en hal väg, men ändå, vägen är gjord för att man ska kunna mötas.. Men, det gick bra med mig och bilen var i behåll så, det är så gott som ogjort.
Men de va tur jag tog på mej överdragsbrallorna för FAN vad kallt det blev efter ett tag!

Ingen bra idé

Agerar cahufför i dag. Så ska inta sista passet. "roligast" menar mera att de kan bli ett par vänder som man står stilla efter vägen. För lite.. aa BLÄÄ!
Hoppas på att det inte inträffar bara!

nej, det här med nykter va inge vidare skoj. sitter å kollar på tomten är far till alla barnen. men är nog nykter ettpar veckor till iaf. fast det visar sig! =)

Bilen ryker så lär åka. Jimmy, Hannah, Morgan, Carola & Karin väntar.

Lägger upp några bilder, sommaren 2009! 

Björns alkohols spruta, höljes 2009

Höljes 2009!

Bra full!

Sommar spel. Towa & Annis var bäst! Men alex å ja va bättre!=)

eller hur alex?

Hos per i dimman!

Frida & Björn!

Fanny & Jag i cypern 2009!

Torsdag

Torsdag. Skola som vanligt. nu är det sista terminen bara att hålla i. jag blir lite rädd när jag tänker efter. sista terminen. liksom, vad gör en annan efter den terminen? kan ingen bara ringa till mig å säga, kom och jobba. Jag vill ha pengar så jag kan följa med på allt skoj som komma skall. ex Thailand resan senare. det är ett måste verkligen!

Step up stod på träningsschemat i dag. 4 tränings gången den här veckan. kick´n box, aerobic, core mm. känns som man kanske kan visa sej på stranden i sommar om det fortsätter så här bra. I morgon kanske det blir cirkelträning annars blir det lugnt. Imorgon är det ju ändå helg! gillar frida!

Ihelgen var det prat om att kanske inta klacken för första gången i år. Vore riktigt roligt. var i romme för några veckor sedan då de va 23 minus så det funkade inte att åka. men i helgen blir det åka utav!=)


tryck för att förstora bilderna

Stor fundering

Veckan rullar på. Det går som på räls. redan torsdag imorgon. då ska jag göra något som jag inte gjort på väldigt länge. jo, gå i skolan torsdag & fredagar med. brukar ju annars kunna sova till halv 9e på torsdags mornarna och sen bege mig till Team Sportia. Men nu är de andra tider. Bara gå upp 7 och se glad ut. Sista terminen nu så de kommer gå fint det här ska ni se.

FUNDERING!
Har en fråga, Var det kul att gå på balen?
Jag funderar på att ge fan i och gå på balen. Stå där och se vacker ut? det ä inte jag känner jag. vacker det passar inte in liksom. Nej, jag funderar på att spara pengarna som man skulle lagt ut på klänningen, håret, sminket, skorna (Balen) Baren, å det ena med det andra. och istället åka utomlands eller något liknande. Det visar sig. Kanske är nå jag missar i livet med om jag inte går på balen?


några bilder som annis tagit! Vill ha sommar!

Sista terminen

Äntligen har sista terminen för mig i skolan börjat. känns fruktansvärt bra. HP07 kommer kliva ur Lindesbergs dörrar i sommar. fint!

Är det något du ångrat under dina 3 sista år?
Ja ja och åter ja. Jag har ångrat att jag har tagit dom sista åren så oseriöst. bara lekt bort åren känns det som. men har klarat mig fint ändå. betygen är det inga fel på. men dom kan definitivt se bättre ut det ska jag tillägga. Sen ångrar jag ibland att jag inte tog steget till västerås och tog brandmansutbildningen eller örebro som frisör. Men, de är såna misstag som man kommer på så här i efterhand. jag är nöjd ändå. allt man kan bli gå ju att plugga till nästan, så det är bara att plugga!

Något som du blivit mest nöjd med under dina sista 3 år?
Ja, det är min praktikplats på Team Sportia. De har givit mig så mycket. Älskar verkligen stället. hoppas nu på sommarjobb och evuntuellt extra jobb. bara hålla tummarna. =)



Vad vill du göra efter studenten?
Jag vill självklart få ett jobb. Vill spara ihop pengar så jag kan ta mig ut i världen och se det jag vill se. Eller kanske plugga vidare till Brandman, de är nå som jag har velat ett tag. eller idrottslärare kanske? men det visar sig vad som händer. lever här och nu.

Min födelsedag

Heej!

Idag är det 7 januari. Min födelsedag. för 19 årsedan så låg mor där på BB och var överlycklig över ett barn som hon fick. å så råkade det vara jag. haha 19årsedan, gud det går fort. haha

vart firad hos mor i dag. med mormor & morfar med familj. vi fick Paj, sallad, tårta & kakor. Jätte trevligt var det=)





Godnatt!

Dax att hoppa i sängen. kanske bäst att vända tillbaka dygnet nu när skolan snart drar igång igen. ska bli skönt, känns som det kommer bli en bra termin. Sista! kan inte förstå ännu. jag bara sitter här och längtar och längtar. men, man kanske ska leva i nuet oxå så man har något å minnas? kanske vore nå!

Natti!

Svartvit











Hej minusgrader

hej på er!

Vaknade upp runt halv 11 annis skickade sms, hon & greger var vid Ikea. Jag ville med, men skulle hem med grejer åt syster. Men det var det samma. Packade ihop alla grejer städade undan efter mig och begav mig till bilen.. ja bilen ja.. den var totalt isig. kom knappt in i den. Fick fan hålla på och isa av den i ja säkert en 15min. fy fan vad det är isbjörnar ute. helt sjukt!

Nu sitter jag under täckena och bara hoppas på att nån ska ringa, vem som hellst och säga något skoj.

Imorgon är det 7 jan, min födelsedag.


Frusen..

Kollat klart på transformers igen. Den är ju bara för bra. Eller vad tycker ni?
Börjar känna av dagens arbete, ryggvärk, benvärk och framförallt min tå. Jag tror jag har förfrysit den. det gör fruktansvärt ont iaf. Den är knall vit och jag har knappt nå känsel i tån. är de några tecken på att man har förfrusit något?

Har inte haft med mej min kamera på länge, lär lägga ut lite bilder så man har nå å minnas sen när man blir äldre. Är ni såna som jag? Jag sparar kort. jämt, man vill ju ha minnen eller hur? jag städade i min "låda" (alla gamla grejer ligger i den). Då hittade jag foton på mig och mina vänner sedan vi var små. sånt måste man ju bara spara eller hur? eller tar ni ett kort sen raderar det på en gång? Vad är det då för mening med kort egentligen? aja. ska inte sitta här å tjåla. ska lägga mej i lägenheten i Örebro. där det äntligen finns värme!:)
Imorgon är det onsdag. Natti!

En gamal bild på min älskade katt Sigge. Han sitter på tvn och kollar på djuren. Han e bra toookig!:)


i dag!

Upp ner upp ner för trappor både i hytta & linde. Annis & Greger ska flytta in till Lindesberg så idag har jag hjälpt Annis att flytta på grejer. Köksbord, stolar, tv, byråer, grejer av alla salg. det är ett jävla dragande med grejer när man flyttar..

-Greger säger " Hur kan vi ha så mycket flyttlåder? jag menar var kommer alla grejer ifrån"

Bra sagt Greger. Men som sagt man märker sånt där när man väl flyttar att man har hur mkt grejer som hellst. eller? ja har inte flyttat någon gång ännu, men det kommer det lovar jag! =)

Drömde i natt att jag hade flyttat. aa dessa drömmar. :P

Nu ska jag kolla på film och käka 37:an baguett!


Vad ska man tro?



Den här salvan ska man smörja på tatueringen morgon, eftermiddag och kväll. Det sägs att det ska fungera. men jag vet inte vad jag tror. salverna räcker i ungefär 1 månad beroende på storlek på tatueringen. det kostar 700kr för 1 månad. så det är ju inga billiga saker, men vad gör man egentligen inte? tänk om det fungerar liksom...

Jag är så sugen på att ta bort en tatuering som jag nästan för 1 årsedan gjorde. Klantarsel jag va då. Men jag gillade den förut, men nu mera hatar jag den.. den är ivägen, ful, och för stor. sitter totalt på fel ställe oxå. Nej jag funderar starkt på att göra en laser behandling. men det kommer gå på några tusen och göra det. men det känns som de är värt det.. Fan!

Tatueringen syns inge vidare på bilden, men hittade ingen annan för tillfället, men dator är lite smått knäpp för tillfället. men iaf ungefär så där ser den ut.


Love


Love summer!

Söndag!

Gårdagen var livad. Fest på Södra. en 2.0 fest vare sagt. Men jag la mig runt halv 12 typ. orkade inte gå ut i linde, för det första vare kallt som fan å för det andra vet man precis vad det är för folk där, så det där med utgång är inte min största prioritet. Men det var fest hos Per iaf. Folk som attan, men det var skoj. Full blev man oxå.

Idag vaknade jag upp runt halv 6 första gången. Emil sander skulle gå hem då. Han somnade på golvet hos per. Jag & Jimmy sov kvar vid per, hade ingen skjuts hem så tog bilen in och sov över. vi är ju trots allt kusiner alla 3 så det är ju perfekt. Sen städade vi upp efter gårdagen och sen intog ryggläge och baksmällan filmen.

Imorgon är det Måndag! Alltså den första måndagen i år 2010. då man ska hålla alla löften man sagt på nyår. Nån som kom på något bra? Jag kom på några iaf. men dem håller jag för mig själv. =)

Så imorgon gäller det! =)

Nu film sen en ny dag! natti!

Idag

Klockan är 14.00. Annis slutar från jobbet nu. funderar på att ringa henne å höra om vi ska träna en vända.

Idag har jag kollat på e film med min far än så länge. lördag är det och dagen har börjat bra. bara hoppas på att den fortsätter så:)
Nu ska jag hänga tvätt. hej hej

2 filmen

så hilma rolig!




Sen avslutar jag kvällen med världens bästa film iallafall nästan! =)


Några kort från nyår






Dålig

Måste köpa en ny dator snart. ni ser hur bilderna blir från webcamen, men det var väl egentligen skitsamma! datan fungerar ju ändå. hehe

Jag hade inge med mig kameran igår, glömde den hemma. vilken miss. Jag burkar ju alltid ta med den. aja det är som det är. får ta kort nästa nyår istället som förhoppningsvis inte firas i sverige.


Man kan aldrig sluta förvånas

sitter vid datorn åter igen. vilken dag, vilken morgon. Blev väckt halv 8 i morse utav Andersson & Johan som ringde. Dom var bra snygga, (FULLA) "FRIDA KÖR OSS TILL MAX! TJING TJING" sen bara bröt det loss. andersson smällde racket inne på toan tyckte jag johan sa. aa herregud. haha

Annis ringde nyss, hon kommer upp med min bil, sen åker jag ner med henne sen in till linde för att hämta hennes bil. ja det är mycket krångel när man ska göra något, men det äre värt för att ta sig in till Linde igår och få sig en sup. Sup å sup, vi vart bra snygga där ett tag. Nån mer?

Greger var sugen på pizza sa annis, kanske svänger förbi milano å tar en kebab i bröd rätt in i örat! Tjing tjing!

Mera fynd!






Kan inte få nog utav sommar. Bikini är bland det roligaste som finns att köpa. Men det tråkigaste utav allt är när man tittar ut genom fönstret och innser att det är en lång tid kvar innan man får bada och sola. Men, ju mer jag tittar på sommar grejer ju mer sugen blir jag på att åka utomlands, så varför inte ta en sista minuten?=)


Nytt år!

2010.

Känns bättre. Nu är det ett nytt år, nya äventyr, nya upplevelser ja allt. Hade ni kul på nyår? Jag hade skoj på förfesten iaf. Tack Lovisa & ni som fixade festen jätte kul verkligen. Folkan var inge vidare, men det är den ju aldrig så att man aldrig lär sig? Men nu ska jag inte dricka eller nå sådant innan det börjar bli varmt igen. Mår fan inge sämre av att vara nykter egentligen så varför inte.

Nu är det Januari, Jag fyller om 6 dagar. Sen är det bara 6 månader kvar i skolan. Sen är det jag som tar studenten. inga fel! =)


RSS 2.0