Ny telefon

Jag har skaffat mig en ny telefon nu!!:) En iPhone 4s blev det!! Den är super bra! Aldrig haft en mobil med så bra kamera på!! Så är jätte nöjd!!:)


Otur

Idag kom ja hem från jobbet 8.00. la mej aldrig utan tog en tupplur på soffan bara.. sen åkte jag frida, Mio, Malin och möte upp Fanny i Löa för lite brunch! Gud va gott det var.. var till och med våfflor där. Så gud så gott det var. Mums.

Men när vi skulle gå tillbaka till Fanny så kände jag av mitt skavsår. Har haft ont i foten ett tag nu men nu skavdes det upp ännu mer. Blod i hela converse skon. så min vita sko är numera röd! Perfekt.
Väl hemma så var jag trött och däcka på soffan.. vaknade runt 18 och skulle vara på jobbet 19.30 igen.. jag ramlade runt i lägenheten och tänkte inte så mycket på vad klockan var. tog ur tvätten och skulle hänga den. men råkade slå till mobilen och den föll i golvet å resultatet blev ingen iphone.. de går bra nu.. å sen vart jag nästan föresnad till jobbet med.. ja känner att de inte har varit min dag idag. jaja hoppas på en bättre dag i morgon! =)

Tankar

Idag har jag inte gjort så mycket.. Man hinner inte med så mycket på en jobb helg.. Man är helt förstörd efter en helg på jobbet. Så frågan är om de egentligen är värt det? Jag måste säga att de tycker jag inte.. Inte längre, förr såg man pengar på ett helt annat vis.. Man ville jobba som bara den för att få så mycket pengar som möjligt. Nu tänker man på ett annat vis. Pengar är inte lika mycket värd som tiden. Visst man jobbar och sliter ju nu med. Men man prioriterar det på ett annat vis.

Idag skulle alla till Löa och ha skoj. Då känns de ännu mer träligt att åka till jobbet. Idag kändes det jätte tråkigt rent utsagt.. Får se över vad som egentligen är bra för mig. Så många timmar som man missar massa roligt med mina vänner.. De är det inte värt. Man är bara ung en gång!! Kom de i håg!

Sommar och god cider med bästa Annis!! :)


Nattjobb

Är på jobbet och har en natt att tillbringa här. Men de brukar gå fint. Är rätt skönt att jobba natt. Får tillbringa dagen med allt man vill och sen jobba på natten när alla ändå sover. :)

Jobbet har kanal 11 så de blir mitt första big brother avsnitt. Ja kommer väl fastna som jag gjorde sist när jag kikade en gång. Men ett avsnitt måste jag se.. ;)

God natt ni alla.. Är vaken en stund till..


Tjejfest på min 21årsdag i bilder


Hockeykväll!

Vart på hockey för en stund sen. Kollade på GSK-Hällefors. GSK spöa rent utsagt skiten ur dom. Se de var riktigt roligt och se. :) så nu blir det spännande med play off å grejer. Kul kul!! Nä nu ska jag duscha å lägga mig. : ) natti!

Idag kunde man förresten ha på sig solglasögon.. Vår väder!!:)


Gymmet

Elin var upp en sväng på morgonen och käkade en god frukost och snackade skit. Alltid trevligt med besök!!:)

Vi drog oss ner till gymmet efter en stund och körde ett skönt pass. 30min cykling och massa mage körde jag idag. Cykling kan vara de tråkigast formen av uppvärmning men har fått ett as otrevligt skavsår på ena foten så fick inte på mig skorna efter ordning. Så fick bli cykling istället för inget! :)


Här har vi Elin!!:)


Kvällspass

Sitter på jobbet och har jobbat ett Kvällspass. Är både för och nackdelar med skift. Skönt att sova på morgonen och väldigt tråkigt att inte kunna hinna med allt på kvällningen. Träningarna, umgås med vännerna, och hälsa på släktingarna m.m. De finns så mycket mer att göra på kvällen. För det flesta är lediga på kvällen. Men har aldrig haft ett jobb som är raka veckor så jag vet inte. Men skulle nog trivas bra med det. Få en helt annan vardag. Men målet är väl att få ett sånt jobb just nu. Innan man tar tag i pluggandet.


Just nu sitter jag och löser korsord. Så kan inte klaga på jobbet heller! ;)


Skön morgon

Det bästa som finns är att få ligga kvar i sängen på morgonen och lata sig. sträcka ut sig en gång till i hela sängen helt ensam. å sen kolla på klockan och se att man har en cirka 6 timmar kvar innan man ska till jobbet.
Man kan kliva upp och springa runt i lägenheten och bara må fint. Göra i ordning en god frukost å njuta till musiken i bakgrunden. mm.. de är sköna morrnar!! :)

1 timmes boxning!

Nu ska jag iväg en sväng och träna! ska bli så skönt och röra på sig.

Jag har gjort en helt egen kategori om träning. För kommer säkert skrivas en del om träning. För träna gör ivarjefall mig väldigt glad. :)Hittade en bild från 2010. (En riktig spännnnn brud)
ser fan starkare ut där än vad jag är idag.. lär träna..
Jag hade precis varit i kreta där minns jag, vilken resa det var. jaja Hejsvejs!


Mer bilder på vårt hem

Hall

ToanMitt klädrumVårt Kök

Mer av vardagsrum.

 

Finns lite att jobba med lite här och var. Men vi trivs som bara den här. Tills vi hittar något annat att flytta till.


Tisdag = Jobb dag

Idag har jag en lång 12 timmars dag framför mig. Jobbar kvar som personlig assistent. Kan det vara 3 år snart som jag har jobbat som det. Ja tiden går minna vänner. Inte klokt egentligen. Vad har jag gjort under dom här 3 åren ? Tiden bara rinner iväg. Men som sagt. Man ska ta vara på tiden man har. Det går alldeles för fort så kanske skulle slå slag i saken och börja pluggandet så man kan bli något.

Efter jobbet tänkte jag dra ner och träna med mina vänner. Det är boxning idag. Kan vara den roligaste träningen. All ilska och all ork man har lyckats fått ihop under dagen är totalt borta efter just boxningen. E de är obeskrivligt roligt ivarjefall.

Ha det gott !


Vårt hem

Tänkte slänga in några rader igen. Tänkte börja med hur vi har det hemma hos oss i våran tvåa i Lindesberg. Kan vara en bra start på en ny bloggtid tänkte jag.

Vårt sovrum.

Vårt vardagsrum.

Jag hade inte bättre bilder på resten utav lägenheten så får lägga upp fler bilder lite senare.

 


RSS 2.0