Härligt!

Härligt väder hörrni! Vart ute och gått långpromenad i lördags och i dag. jätte skönt. Man blir så mycket gladare av solen!=)

Ska ner till min älskade mormor och morfar en sväng nu. Mormor ska hjälpa mig att göra smörgåstårta till vårt UF förtag. Så nån som är sugen på smörgåståta eller nå annat gott är det bara ni hör av er så slänger vi ihop det åt er. :)

Sen blir de Volleyboll ikväll igen! hade bra! =)

Cypern 09!

Snart åker vi tillbaka! fiint!=)


Student mössan!
Har en röd diamant som jag ska sätta på istället för blå. RÖD är handels färg, lite därför. =)
å eftersom jag går handel så kan de ju vara passande.

Härligt väder!

Nu har solen tittat fram bra mycket under ett par dagar. inge fel tycker jag. skönt att snön försvinner oxå. känns som våren är kommen snart. allt blir så mycket bättre! tycker inte ni oxå det? Alla blir gladare, man är ute oftare å de blir positivare med allt. aa jag gillart iaf!=)

Idag ringde team sportia. har fått jobb, nästan varje Lördag ska jag tillbringa hos dem. Ja är så glad. varenda krona ska jag spara för till hösten å vintern blir de cypern + thailand! inga fel ser fram emot detta!

Har oxå fått jobb som Personlig assisten. de va min lilla hemlighet för er som jag nämde tidigare. Så de här kommer bli kanon! =) känns som de börjar vända.. "peppar peppar"

I morgon oxå hörrni, Då kommer våra efterlängtade studentmössor! snart, då äre ja som springer ut från skolan... ser fram emot det som fan. =)

Hade fint!


Kaos!

Nu sitter jag med färg i håret yttligare 1 dag. som sagt... Man ska inte börja om på nå projekt med håret.. man lyckas nästan aldrig.. fan va trött ja blir. får se hur de här blir.. bilder kommer kanske senare. :P

Negativ som ett as

Trött som få. vardagarna börjar krypa in i mig. inget nytt händer och jag är allmänt nere. Känns som jag står på samma ruta och trampar. Inget går min väg. Dagarna är sig lika och vintern är ännu kvar. Känns som den har krypit in i mig och lagt sig kvar där inne så det blir kallt och mörkt. Ser inge positivt för tillfället. finner ingen ro.. Träning gör min knappt glad heller.. Börjar verkligen fundera på vad som händer. Något måste hända. en förändring. bara lite.. känner att de var skönt å få det sagt. Nu har jag gjort det. En liten förändring, istället för att gå å bära på de så skriver ja lite om de här. en liten förändring. När kommer nästa?

Hur känner ni? finner ni ro när de är så kallt ute och snö var du en tittar. dagen är sig lik å ingenting händer?

Just nu vill jag ha sommar, värme, vänner, grillat, solbrillor, bikini, bräna, vatten, alkohol, umgänge, ja allt som gör en glad! låter de inte bättre?


Nu ska jag in till linde för att träna ett step up pass!


VÅR, VÅR NU FÅR DU JÄTTE GÄRNA KOMMA!


Jobbig fundering

Nu har de satt slint rediga tag i huvudet på mig. Är trött på mitt utseende! vill göra en förändring. Vad ska jag gö?
Färga om håret? raka av ett? Klippat kort? ta hål i nästa (IGEN)? ne vad ska en gö? Köpte nytt smink i dag, kanske kan pigga upp de lite. =)

Skulle kunna tänka mig den här färgen igen!


jätte ljust igen?

eller så?

ja får fundere påt!


Trött!

Nu är jag så arg och ledsen på mig själv så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Varför ska man ha så brottom med allt här i livet så man ångrar sig? varför inte ta en dag i taget och tänka igenom saker så man inte ångrar sig. pratar förstås om min tatuering som jag har gjort. fruktansvärt trött på den just nu. sommaren närmar sig oxå, då den syns nästan hela tiden. jag kollar överallt på internet efter sätt som jag kan göra om den på men finns inte.. den finns inte på min världskarta att jag kommer att kunna göra om den å bli nöjd. Jag måste Ta bort den! Men kommer att kosta mig cirka 20.000kr! Trevligt!! Bra frida!

Så ja ber er alla som tänkt göra nå som kommer vara för livet.. TÄNK igenom de noga!

RSS 2.0