Natti!


Vi säger godnatt!

Studentfest!


Sist såg vi ut så här...

Hur ska man se ut i morgon? för visst ska ni väl på studentfesten?

Min Kusin!

Jag sitter här och funderar. Läste nyss på Facebook att Annika kommit hem efter ett jobbigt avskedd på arlanda. Karin (min kusin) Har åkt till Usa Denver för att vara au pair åt en familj där nere. Jag tror att det kommer gå skit bra för karin där nere. Hon kommer klara det där galant. Så när jag sitter här och funderar så undrar man ju hur hon hart. Hon mår förmodligen rikigt bra. lite nervös kanske för första mötet med hennes familj som hon ska bo hos. Men hon kommer få det bra!
Saknar henne redan! men 1 år går fort. då ses vi igen karin! :) ♥

Karin Welamsson

 


Fruktansvärt...

Var ner i vår källare här om dagen. och inspekterade lite här och där. Ibland får jag tok ryck bara helt enkelt. Jag hade börjat städa uppe på. Inför julen, alla stakar, jul grejer mm Sen kom jag på att vi skulle röja nere i källaren för det ser ut som ett bombnedslag där verkligen.. har man inte plats med grejer upp så kastar man nert i källaren någonstans det får plats ungefär..Liten glimt bara..

hittade ett gamalt älghorn oxå. Frågade min far om jag kunde slänga det, men nej nej det är hedliga saker det där. Vad ska man med ett gamalt älghuvud till ä ju min fråga då?
Ja jägare, det är nå jag aldrig ska bli! =)

Efter många om och men så fick jag min far till att måla om lite hemma. eftersom han är målare så borde det ju va snyggt i hemmet oxå. jag började måla... men pappa tog över, vet ej varför.. ;)?

Ingen bra idé

Jag antar att jag inte ska lägga utav att skriva. Man får en stund för sig själv framför datorn. tankar, funderingar ja allt kommer upp när man sitter och skriver lite grann. Det är nå jag behöver.. känner att jag ska försöka upptatera lite igen.

Nu är det snart julafton åter igen. Tiden går fortare en någonsin enligt mig. och jag känner att det är dax för Frida att lägga i en växel å ta tag i saker å ting. Vilket hon behöver för tillfället!

Men för övrigt har det väl inte hänt nå sen sist jag skrev. Livet är obeskrivligt roligt. ni förstår det va? Men POSITIV ska man vara, tills någon överbevisar en. som en sagt till mig i mina dar. Kanske har rätt? vem vet.

NU: rensa tankar på en promenad!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0