Uppdaterat

2 dagen på lovet är över. Skönt håller på att kryper på vägarna genom att inte göra nå. idag har jag gått runt linde sjön med Hanna, innan träningen iaf! de var riktigt skoj längesen jag såg henne så de var skit skoj. lär göras fler ggr. första gången jag gått runt linde sjön oxå. märkas att jag inte är här ifrån. men de var en fin runda ladom och allt det där. Så de blir absolut fler ggr!=)

jag har fått låna annis & gregers lägenhet den här veckan då dem är i utlandet å har de gött så jag levar livet här en vecka. så skönt så ni anar inte. vill bara flytta så fort en kan.

Fick ett roligt besked i dag oxå men kan inte säga nå ännu.

har gött! =)

Fråga!

Av: K
Hur mkt tränar du?


Hur mycket tränar jag egentligen?
Jag tränar 4 till 5 ggr i veckan. Mån: Box n kick, Tis: Aerobic, Ons: Core, Tors: Step up, Sön Volleyboll. den här veckan var ja ut och sprang i onsdags oxå. Jag vill få igång Jimmy som förr. Då vi sprang varannan dag. jätte skönt var det. Så jag ska inte på stå att jag träna så mkt. Men de blir en del. Som sagt, tycker om att träna!

Ska nog börja med fotbollen igen sen till sommarn. När all min träning som jag träna med nu har uppehåll. De är ju så himla skoj och stå på en fotbollsplan och bolla lite med bollen och bara skjuta på mål. bara tanken på de gör att jag längtar ännu mer till fotbollen. men det visar sej! =)

Tränar du för nå speciellt?
Visst gör väl alla det, Men jag har inte tänkt på just varför. Har alltid varit en tränings människa av alla slag. vill inte sitta stil mer en vad som är nödvändigt. Jag tränar väl för att komma i form, bli smal, se bra ut, må bättre, känna mig duktig. nej jag vet inte vad mer. Vad skulle jag göra om jag inte träna liksom? vad skulle ja fylla ut tiden med då? ne utan träning skulle de nog inte vara samma frida..
Någon gång ger de väl nå resultat!

Tränar ni nå?
 

Häst tid

Kom nyss hem efter en häst tur med Annis & Moa. De är bra härligt att sitta på en häst rygg igen. de var nog år och dagar sen jag gjorde det. kanske 3-4 år sen. Ja gud. när man tänker tillbaka på den tiden då man själv hade häst. 3 st olika hästar har vi haft. Freja, Realto, och beyla? vet inte hur de stavas längre. Freja var min favorit. Lilla Flajson!:P
Freja är den vita hästen! =)

Freja!


Beyla!


Bilder


Annis & hennes nya glasögon!:P bra snygg!

Frida i romme!

Per i romme!

Jimmy

Jag

Carola

Fanny

Sigge


Ulrika & Annis!


En minut till bloggen

Hej! bloggen har hamnat lite åt sidan på sistone. Inte haft tid till att sitta vid datorn och skriva något roligt. Har haft fullt upp med annat. som vad? Jo, skolan, plugg, träning mesta dels. och så klart mina älskad vänner har tagit en hel del. Jag får inte tid och ro till att sitta och skriva om mig själv när jag inte gör ett jävla skit rent utsagt. Bara går i skolan och väntar på att det ska bli min tur till att ta studenten sen bara tränar. Helgerna kan variera annars så rullar de på som vanligt. å hur kul är de å läsa om? nej precis som jag oxå tänkte. Jag tänkte bara nämna att jag mår fint och dagarna rullar på. Hoppas ni har de bra oxå!


Vem?

idag när ja skulle gå till bilen efter skolan. så såg min bil ut så här:

på bakrutan..

Och framrutan.

min fråga är vem det är som har gjort det?:)


Typiskt!

Förskyld som ett as! Jaha, då var vinter snuvan här. Tack! Jag som inte vill vara sjuk nu. Kom i Fredags, pang! Nu sten förskyld! Jag blir tokig! Några bra tips om hur man tar bort en snuva?

Idag blir det en lugn Söndag. Kanske in till Örebro och kolla på en film? nån, sugen? Eller kanske volleyboll senare?! Nej frida. bättre du vilar dej! men, nej bättre jag roar mig här och nu? jaa! Nej nu ska jag sluta klaga! Skulle vilja ut å go i det vackra vintervädret i dag oxå. men, nja... stanna inne är nog att rekomendera för min del! annars då! jo ni får hat fint!=)

Nordjobb!

Jag har sökt Nordjobb! Jag?! Ja är så fruktansvärt stolt över mig själv. Jag har sökt mitt första jobb i hela mitt liv. Riktiga jobb alltså. förstå om jag får ett jobb? kanske i Norge, Danmark, Frankrike? Ja vart som hellst. åka ut och se efter i världen. lära mig hur andra har det och hur det är i andras länder. Jag ser det som en stor utmaning!


Problem!

Jag är så trött på allt som har med bil och göra. Fan skaffade jag körkort för? BIL jävel gör en ju ruinerad. har räknat ut att jag åker om kring 4mil om dagen från mån-tors iaf. för det är då jag tränar i Linde. och ju ligger bensin priset på 12.45kr. Inte klokt. det är runt 800kr i månaden för mig att ta mig från Stråssa till Linde för att gå i skolan sedan träna. Och jag är student, jag studerar fortfarande. jag har inget jobb nej ja har inte råd att sitta och köra som jag gör. Nu har jag bara räknat på vecko dagarna. man åker ju mer på helgerna med men det är ju inget måste. jag har funderat på att ta bussar. men finns inga tider som passar in. Bussen går 19.10 från Linde till stråssa och mina träningar börjar runt den tiden. det är makalöst! Men jag ska fixa så det blir bra på någotvis det oxå. det finns alltid en lösning på det mesta! Pengar är bara papper, men de är värt så mycket! Tur jag har underbara föräldrar!
När jag väl hittar nå jag tycker om så kommer det bara hinder. Hinder efter hinder men den här gången ska jag hoppa över dom. Inte kliva under. vad tror ni om den idén!? haha

jag har ju trots allt några månader kvar i skolan och med träningen så det kommer bara bli dyrare säkert så jag får försöka ordna upp det här på någotvis. Jag har ju iaf ordnat upp det lite. får slagga hos Annis & Greger ibland! de bugar jag och bockar för. försöker tacka dem så mkt som möjligt med städning och liknande. vill alla väl.

med tåg ska det nog kunna ordna upp sig! återstår och se!

RSS 2.0