Rätt häftigt!

Satt här i min ensamhet och försökte somna efter nattens arbete. Och då slog det mig, All bloggande som jag gjorde förr. Och faktum var ju att jag hade sidan kvar ännu. Lite häftigt och läsa om sånt man skrev förut. (en liten tillbaka blick) liksom.

Tänkte att det var dags att sätta några ord på tavlan. Kan ju vara roligt och läsa om sen. (när man blivit lite äldre?!)
Jaha Frida, har vi blivit något klokare på sistone? Ja tror att tiden står för övrigt rätt så stilla nu.. dagarna går men inte så mycket händer skulle jag vilja trycka ur mig. Känns som den tiden under livet då man ska känna efter vad man egentligen vill. Njuta efter studenten ut i arbetslivet se efter vad som jag själv vill bli.

En sak är klar. TID är mer värt en pengar!!

du förstår, efter studenten.. man var så ivrig å ta sutdenten komma ut ur skolan som man då tyckte var ett helvete rent ut sagt. Ville aldrig mer sitta vid en skolbänk nå mer. man ville bort från skolan växa upp och bli vuxen.. Men, efter studenten insåg man att livet vart hårt. ivarjefall jag. Tiden räcker inte till. Tiden till träningen till vänner till familj till en själv försvann på ett helt annat vis. TIDEN mina vänner räcker helt enkelt inte till lika bra som under skoltiden. De är väl det jag har lärt mig under en period. Snart lär jag mig att använda den tid jag har till något bra också! Hoppas jag!

RSS 2.0