Gamla saker

Idag har jag städat så jag har städat. det har bara rykigt damm här inne. Skönt å få det överstökat faktikst. Inge vidare med damm lite här och där. Jag bor i en källare med så det blir en hel del damm fort.

När jag städade tog jag mig tid och kastade gammla grejer med som man sparat sen man va yngre. Hittade en hel del skoj. Som jag naturligtvis kommer spara tills jag blir gammal.

Suddig bild men försökte ta ett kort iaf. ni känner igen er va?

denna bild suddig med. men som ni ser så står det 7B. Jag sitter längstfram 3 från h.
Hittade teckningar oxå som mina kära vänner gjorde till mig förut..=)

Den här tillexempel. så snygg! =)

Teresias konstverk.=)

Och den sista som jag hann ta kort på. från Towa om jag minns rätt? eller var det Alex? Minns ni?

Nu är det bara fortsätta lite till...

H & M


Hm är en sida som man bara måste kolla på 1 gång om dagen. Kan inte sluta kolla på alla fina kläder som kommer till sommarn. ser ni inte va härligt det ser ut? Den vita tröjan med håll i för 99:- är min om några dagar. känner på mig att den kommer göra nytta i min garderob! =)

Clark Kent



Clark kent är en serie som jag försöker följa nu under vintern, när man är ledig och har tid att kolla på tv. Det är en serie som handlar om Clark. Han är utomjording och har krafter som ingen annan. Han går i skolan och försöker beskydda alla som går inom honoms väg. han håller det hemligt så ingen får reda på hans krafter som han har. Det är den ända serien som jag någonsin följt sedan prisonbrek tog slut.
KOLLA PÅ DET!


Godmorgon...

Godmorgon läsare!
Hur mår vi?

Idag vaknade jag upp runt halv 9, far min var ner och frågade om jag skulle ha "kåtpickar" (ÄGG) Min familj är inte som andra jag vet. Far min är totalt knäpp. Säger konstiga ord till allt. men de är det som gör de till min far liksom. Alla är ju lite knäppa på sitt sätt. eller?
Förstå om alla skulle vara fina i kanten, då skulle man ju inte ha något å skratta åt eller hur? Jo, kanske om någon sa något tokigt kanske lespade lite eller nå sånt. nu kan man ju skratta åt en brakskit, rapp, fula ord mm...

Enya-får en att tänka

Sitter i mitt rum och lyssnar på musik, Enya strömar ur högtalarna och tankarna glider iväg. tänker på studenten, det är JAG som tar studenten. Jag som går på balen, Jag som springer ut med studentmössa, Jag som är fullast, Jag som blir arbetslös efter 13 år i skolan. 13 år. Förstå, det är en långtid. På tal om långtid så vart jag att tänka på fritzl, ni vet. Han som höll sin dotter gömd i sin egna källare bakom en dold dörr i över 20 år. Förstå då har jag 2 år kvar innan jag fått komma ut. tänk allt som jag vart med om. det hade varit borta. allt dom jag lärt mig hade varit bort. jag ni förstår vilket elände. Vilken hemsk människa som kan göra något sådant. Sen har mage till att ha sex med sin egna dotter så dom får barn tillsammans. nej det är hemskt!


Tänker också på alla tider då man var liten. På sommrarna när man lekte på kvällarna. Sparkaburken, på rymmen. Ja alla lekar som fanns. Så kul vi hade. Sprang runt och bara hade skoj. inte förstod ett skit. Kom hem och maten stod på bordet, sängen var bäddad, kläderna var strukna och kvällen var räddad. Man bara levde livet. Men sen gick åren och man skulle stå på egna ben. Jag är glad över den jag är i dag. Glad över att Far och Mor gjort mig till den jag är. Det kan ingen ta ifrån mina älskade föräldrar. ♥


Kommer också att tänka på Stråssa skolan. den tiden när man gick på skolan. Vi hade om det var 2 timmar i veckan på eget val. Jag & några tjejer till valde Film. Vi skulle göra en skräck film tillsammans öppe på vinden. Bäverkollot heter den, Har den kvar på band, men minns inte vem som har den nu, vem är det hörrni? Iallafall så handlar den om ett gäng som ska övernatta på ett hem, ett kollo. Och på det hemmet så händer det grejer. Det finns en mördare där och det går vilt till.

Många tankar som kommer å går. men mer orkar jag inte skriva om. herregud så mycket jag har fått ner på en liten stund. Det går unna när man håller på. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och slå på en film och hoppas på att jag vaknar någon gång då det är varmt å skönt. för just nu är det 10 grader nere på mitt rum.
Godnatt med er!


........

Har folk gjort fel ska dom fan få veta om det oxå!

Rean i Örebro





Idag for jag Syster Fanny Kusin Jimmy & greger in till Stora staden örebro å handlade lite på mellandagsrean. REA då ska man ju handla på rean eller hur? jag fick med mig 1 eller 2 plagg på rean resten på de vanliga. men det var detsamma. nu har jag kläder så det räcker å blir över.

Nyårslöften



Sitter å funderar på nyårslöften. Jag har aldrig haft ett löfte i hela mitt liv. Kanske skulle man ta ett löfte å se om det håller sig? Vad tror ni, har ni några löften?

Man kanske skulle ha nå om alkoholen? att sluta dricka? Nja, det är nog ingen bra idé nu under min tid då jag ska ta studenten nu till juni 2010! herregud, det är ju snart!


Julen e över

Hej! å god kväll!
Klockan är mkt jag vet, men vad gör man inte en natt som denna? ledig i morgon å dagen efter å dagen efter. redan trött på lov så ni annar inte.
nu har jul å all festligheter varit över för detta år, mycke mat, mycket godis, mycke alkohol, mycke skoj. Ja en trevlig juletid! Nu är det bara nyår som återstår. Torsdag infaller det detta år. vad händer?

Det har blivit lite smått å gott under åren sa han som spydde på nyårsafton!


GOD JUL


förra julen såg ut så här! HAHA

Kvällsningen

Nu är klockan 23:30 å det är dax för Frida att hoppa i sängen. alltså inte (hoppa i sängen) utav sova. Är så trött förtillfället så måste bara dryga lite. haha Idag har jag varit in med Jimmy till Linde och solat. (VET annis, men jag vara bara tvungen när jag såg Fanny som va kölsvart!) haha Jag har sagt till annis att jag inte ska sola nå mer för, man kan få ryker i förtid å massor med fler grejer. vilker jag aldrig har tänkt på. så jag har lovat mig själv att inte göra de. men sen när min syster kommit hem från thailnad så kännde jag mej så blek så blek! Men, solade nu sen inge mer.. de är ju trots allt jag själv som råkar illa ut..

Imorgon är det jul! färga hår, göra i ordning sig sen är det friande hemma hos älskade mormor och morfar men massor med god mat och julklappar och bara trevligt. sen får man se var kvällen slutar? =)


Onsdag!

I morgon är det julafton. tänka sig? Det har gått så fort så jag har inte hunnit kännt efter liksom. Men, snön är frame, granen på plats och ljuskinkalukt i köket. jag tror att det är julstämining iaf. Men jag har inte själv märkt av det. Jag har jobbat och hållt på hela dagen så är alldeles mör i kroppen. slått in jul klappar efter jul klappar så jag tror tamefanimej att jag är proffs på att så in julklappar snart! =) men skoj är det!
Nu skulle man ha en kille som kunde massera mej. det skulle sitta fint!

Nu ska jag fixa lite mer. hadet!

om inte vi ses eller hörs så önskar jag er en rikigt GOD JUL!

Tisdag!

Jobb jobb & åter jobb står på min att göra lista! Me like!

Idag har jag jobbat och hela dagen. jul öppet ända till 1900, så det har varit full rulle! i morgon med. så kom in å handla era akut julklappar på Team Sportia, så hjälper jag er! =)

Kollat lite på hämvändar matchen i dag me, men de va väl inge höjdare? mest kallt å tråkigt. helt slut efter dagen på jobbet. har så himla bra skor så det är inte sant, converse skor å stå i hela dagarna, gissa om jag har ont i fötterna? Får skaffa mig ett par bra skor när jag har tid!

Någon som ska gå ut på Hotellet under jul?

Kanske ska köpa biljett, om jag får tid i morgon så gör jag det! inge fel och gå på hotellet. Men i morgon är det dagen innan jul, så det kommer va fullt med folk. så får se om jag får slita mig.
Ha det fint. Nu ska ja klä julgranen, pappa e i sån god tid. jag vet! haha

Imorgon kommer fanny hem från thailand oxå. Brun ho kommer va! fusk!=)

Funderar på att bli ljushårig igen!


Inre ilska!

Nu har det gått cirka 3 veckor, aa 3 veckor som jag kännt att fy fan vad förbannad jag är! Lätt irriterad, allmänt otrevlig, nere. ja allt på den mörka sidan. och det gör mig lite orolig. vad är det som händer? är det det tråkiga mörka tiden som gör det? eller håller jag på att bli en annan person? det är inte likt mig att va så irriterad. Får hoppas att det blir bättre. Idag fick ja reda på att det vänder igen. Att det bara kommer bli ljusare å ljusare, å det var så undrbart skönt å höra. hatar när det är så mörkt å trist! eller hur? gör inte ni med det?

Ne, så här får de inte vara. Hjälp mig vänner! Pigga upp mig! Nu behöver ja er mer än någonsin!

ibland när man sitter här hemma å glor rätt in i vägen stick solo. så undrar man varför man är ensam för? Varför har man ingen brevid sig? Alla mina älskade vänner har ju killar. varför har inte jag det? Det är såna konstiga tankar ja kan få i mitt huvud, Men jag vet inerst inne att jag mår bäst utan någon. Iaf just nu. men ibland vill man bara ha en kram, en klapp på kinden. Det är det som saknas ibland.. Jag hoppas det går över snart. skönt å prata ut sej lite här iaf!

Lov dag 1

Första dagen på lovet och jag är redan trött på det. kryper ur skinnet hela tiden, nästan så jag klättrar på vägarna här hemma. Idag har jag simmat med mor i lindesberg. Inte för att det är det roligaste men det är tidsfördriv. Simma är en jävligt bra motionsgrej men fy fan va tråkigt det här. ligga där å aa ja vet inte vad. se ut som en padda rent ut sagt! det kanska passar mej bra eftersom jag blir kallad padda ofta! aja! haha

Imorgon består min dag utav JOBB! skoj! team sportia behövde hjälp och jag tackar å tar emot för det är så skoj så ni anar inte! hehe. efter jobbet blir det gym å sen bara raka spår i sääänga!


var i romme i helgen. det var 22 minus och bra jäävla kallt. Har kort på min mobil, men hittar inte sladden förtillfället så jag får lägga upp bilder senare.
ha det fint!

God natt!

Godnatt gott folk.

Idag har det varit fredag hela dagen. Jag har varit på julavslutning i skolan, dansat, druckit saft och lyssnat på julmusik. ah en helt okej avslutning! Sen bar det av till Gymet med annis. Magen är inte okej just nu. tränigsvärk 2.0! Fast, kanske man kan visa sig i sommar om det fortsätter så här bra?! återstår och se. aah bara ordet sommar gjorde att det blev varmare. Fy det är så kallt på mitt rum så det är helt otroligt. säkert -3 grader. Källare är bra på sommarn men suger på vintern! =)

Imorgon bär det av till Romme med Jimmy, Greger & Annis! Det ska bli så himla skoj! längtar redan!
Natti!

Romme!

Romme i morgon! kan bli skoj! hoppas på att det inte blir -20 grader bara som det sägs, känns som man kommer frysa en hel del då. Har inte åkt bräda på 2 år tror ja fanimej. men nu äre dax att damma av brädan igen och kö. Har ju trots allt åkt bräda i typ 9 år, 10 kanske så jag tror nog att det sitter i ännu! SKOJ SKOJ!

På med kläderna å nu e jag så ladda så de är sjukt. i morgon när klockan ringer så e jag uppe med tuppen!
Sigge är med på ett hörn, som ni ser min kisssseee ♥

Torsdag!

Godmorgon! En härlig dag!
Tittar ut genom det lilla fönster som är i lägenheten och tycker det ser fruktansvärt fint ut. Örebro e väl en fin stad? Na, vet inte hur jag ska plasera det. Fint på sitt sätt å fullt på sitt sätt, skulle jag säga. Idag ska jag shoppa dom sista julklapparna till Mor. Far min e redan klar. så jag hoppas på att jag hittar det jag behöver. Kanske slänger åt mig själv någonting oxå. Händer nästan aldrig att jag åker ifrån örebro tomhänt. Men, kläder har ju sin tjusning. Jag älskar å handla nya kläder så äre bara. Men vem gör inte det? haha

Skönt med ledig dag. Imorgon är det juldans i skolan, men vad är det? ska man dit å skaka rumpa?! nej, jag föredrar nog en varm och skön säng istället. Det visar sig i morgon. Snart julafton åter igen. gud, tiden går så den går..

Ska försöka hitta nå att käka, sedan borsta tänderna å dra vidare! ha en bra dag!

seeee yooou!


Onsdag hela dagen

Min dag har beståt av plugg å massor utav prov. Jag blir så trött på dessa här skolor så det är helt sjukt. Men, Nu är det äntligen över. alla proven är klara för i år. nu är det bara nästa termin kvar sen springer jag ut bra full å har tagit studenten! =)

Nu sitter ja i örebro i fannys lägenhet, hon e ju utomlands så då passar jag på att sova här inne. det är inge fel. skönt som fan faktikst. nu ska jag slå på en film. Svensson svensson får det bli! ;)
Godnatt!

Glasögon!?



Vad ser bäst ut? ser ja konstig ut i glasögon?

Älskade Farmor!



Saknar dig!

Klant arsel!

på grund utav min slarvighet igår så har jag sååå mycket plugg i dag. fint för sista dagen så där. 3 st prov! MEN det ska nog gå vägen. Lite positivare i dag hör ni??

Just nu vill jag bara iväg. åka snowboard i snön fan vad härligt, eller åka skoter, fyrhjuling allt med snö.. det snöar som bara den i dag. fint! Kanske ska dra på sig termosarna å dra ut? Nee just ja, plugg!!!

Vilken dag

Dagen började så där, vaknade kl 7 som sagt. så det var ju lite sent, efter första lektionen så ringer Team Sportia å vill att jag kommer å jobbar. Då blir dagen perfekt. Jag blir så glad så jag tar ett skutt till och med. Dagen på team Sportia är helt okej. kunderna ramlar in och ja får slå in paket efter paket. så skoj! ätit dåligt innan jag började jobba. Ringer pappa efter dagens slut å han kommer in å hämtar mig. Åker iväg från team sportia handlat mat och sen på vägen hem vänder det! DÅ SKA JU JAG SÅ KLART GLÖMMA VÄSKJÄVEL på team sportia. Där jag har bokhelvete som jag har prov på i morgon. Glömmer körkort, hörlurar som jag skulle haft när jag skulle springa. Åh! vilket f*TT dag!
Sen annis som är en ängel räddar dagen, men att skriva ner alla svar å frågor på internet över msn. SÅ självklart när jag ska gå upp för att få i mig lite mat, så har internet dött å jag loggats ur. så allt försvinner! BLIR GALEN!
Nu har jag bankat skiten ur mig till min jävla boxningsäck! SKJUT MEJ!!!!!!


IDAG ÄR JA INTE MUNTER!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHH!

hoppas ni har haft en bra dag iaf!

bild


Åter igen måndag

Godmorgon på er!
vaknade 07:00 slängde i mig en macka och kastade på mig smink, sen bar det av till bussen som tog mig hela vägen till Skolan. 3 Dagar kvar nu, sedan ett lov på nästan 4 veckor. fiint! Sen vänder det. Bara ljusa tider framöver.
*Fylla år
*Sälen
*Resa Utomlands minst 2 ggr
*Bal
*Studenten
*Arbetslös?!

Hur kommer det att bli när man är arbetslös? Ingen som känner nån som kan anställa mig? ja e en jävel jag lovar!

3 advent

Gårdagen var lugn, jag intog chaufför läge. skönt ibland. Halt vare som fan. Jo, Björn körde av vägen och jimmy var piss full. han va nog inte ensam om den saken. alla var bra snygga! men, det är väl de som är meningen med att dricka alkohol eller?! Jimmy han var så rolig så ni annar inte. haha. Aldrig sätt honom så full på bra länge. aja!

Idag har jag fått mat hemma hos mammas killes kompis stefan matsson. leverpudding, tror jag det var. De var så där, aldrig ätit det förut, men det gick ner. De var en knasig konsictens ska man väl säga. men det var finemang.

Pådagen i dag så var annis & jag ute på en promenad. Skönt i detta väder faktikst. Nyss har jag varit å spelat volleyboll i Löa, riktigt roligt! Nu blir det ryggläge å film. :P
Natti!


Händelse!

Spenderade min Fredag den 11/12 helt ensam på Ringvägen 23. det var en upplevelse vill ja upplyssa er om. Det kunde ha slutat illa. Kattfan höll på att ta eld, håret på mig blev svart, vattnet öste, eld, livrädd frida.

ah en händelse som jag aldrig kommer glömma. Förstå, Sigge min älskade katt som står mig som "en egen bror" nära hjärtat. han håller på att gå mot ljusen nästan snuddar vid ljuset, han som bara består utav hår. det skulle ju bara säga POFF så var min älskade katt bort. Jag kommer ut från köket har hämtat vatten för e helt slut efter idol. Ser plötsligt hur sigge nästan tar eld, jag får en chock, kastar glaset så det for i tusenbitar, springer fram till sigge å räddar honom med nöd å näppe, tro på fan så har ja mitt hår nedsläppt å tuttar eld på mig själv. Tur som de va så hann jag in i duschen.. Fy faaan! Aldrig mer ensam en FREDAG!!!!
Nu luktar det bränt hår i hela kåken förövrigt!


Värdig Vinnare

Då har vi en Idol vinnare yttligare ett år! i år (2009) tog Erik Grönwall hem segern. Grattis till honom. Men jag är grymt glad för att han vann. Han har ju trots allt varit bäst varje gång! varje fredag har han iaf imponerat i mina ögon. fast kollade i ju för sig inte på alla. Men Han var värld vinsten! Hoppas bara att det går bra för honom sen också. så han inte blir bort glömd som alla andra vinnare i idol!

Sista

jaaahaa. då var det slut för mig på Team Sportia som Praktikant. Nu blir det som extra personal om jag är där någon mer gång. Vilket jag hoppas på att jag kommer å vara. Verkligen älskar stället! Jag gjorde ju som sagt smörgåstårta. eller ja mormor. :) Det var verkligen uppskattat!

Jag fick oxå en present utav dom. Lite nyfiken på vad det är i. men öppnar det inte nu!:)

 


Good end!

Smörgåstårta ska jag bjuda på i morgon, då det är sista dagen för mig på Team Sportia. Hoppas det blir ett bra slut på 1 år hos dem. Vill verkligen inte sluta, tycker det är så himla skoj! Men, livet går vidare å nu är det yttligare 2 dagar till i skolan på vårterminen alltså 5 hela skol dagar. hur ska detta gå? Det återstår å se.

Idag har jag tränat fotboll för första gången på bra länge. Kul var det, så in i helvete. så fortsätter nog med det en stund till iaf träna. Sista vecka på Sandströms nu innan jul. vill inte. det är ju så skoj med aerobic, core, cirlekträning å alla dess slag. riktigt skoj. bara å köra igång sen till vår igen! absolut!

Natt med er!

Snart äre jag som står där med studentmössa på! me like!
(vet att jag gråter, Jimmy min älskde kusin var ju så fin så kunde inte låta bli att gråta) =)

Han e inte klok!

Pappa såg denna fina "kukdräkt" kan man ju rent ut sagt säga. Han skulle vilja ha den. Kan ni tänka er min far i denna dräkt? hahaha


Seeegt!

Kan bara tala om att denna dagen har börjat segt. Började kl halv 1 i skolan, två lektioner.. känns helt onödigt att vara här. men jag pallra mig hit och gjorde så gott jag kunde. Pheders lektion var ju totalt värdelös sen, Micke "Floobys" lektion är alltid världelösa. fast jävligt bra för sådana som mig. :)

Nu ska jag snart dra till 37:an och köpa mig en macka så jag får nå mat i mig. Sen besöka synsam. Sen träääning!


Sommar 2009!!


Jimmys Student

Fest hos Fanny

Towa & Jag hos Fanny!


Volleybollcupen i Grängesberg


Flottfärd!

VILL VARA BRUN!

inget utav er som vill ha sommar 2010 nu???


Old pictures



Erica, Elin & Jag innan fest


skolresan i 6:an




Jag, Farmor & Fanny På farmors begravning. (Älskade farmor)♥


Fotboll

Farsan!


Tisdag

En mörk och grå dag. men inge regn har jag sätt. vad hände? Har gud slutat pissa? Så skönt med lite uppehåll iaf. nu när det ska vara snö egentligen. allt är mörkt å trist, men på någotvis så är jag på bra humör och på topp. det gillar jag.

Idag har dagen bestått utav plugg, sedan möte med UF. Dagarna rullar på nu så det är skrämmande. men jag gillar det, då ä det snart sommar igen. :)

DAGENS HÄNDELSE: Jag satt i skolan ner tryckt i böcker å liknande, helt inne i mitt. Sen när jag är klar å ska titta upp mot lärarn å säga hej då typ. så ser jag inte ett smack. totalt suddigt, tolalt mörker. gick nästan in i vägen när jag skulle lämna sista lektionen. SÅ jag gick till ögondoktorn;) och tog en synundersökning, det visade sig att jag var på gränsen.... Dom tyckte jag skulle ha glasögon iaf. SÅ nu äre bara punga ut några tusenlappar på ett par glasögon... JIPPI!!

Mitt synfel var sällsynt, så jag kunde inte ha linser. vilket jag hade hoppats på, men nej. Jag behöver bara ha glasögon på mig när jag är i skolan, (Åker i trafiken vid långa sträckor), datorn, tvn, i stort sätt hela tiden tycker jag. men jag ska ha dom när jag behöver. aja, får se hur det här slutar! :)

Så nu ska jag alltså ha glasööööger! hoppas jag hittar några som verkligen passar mej. Inte ska jag ha såna som far min har. (se bilden)


Tillbaka blick!

Kollar ut genom fönstret å blir tokig på detta väder... men blir glad när jag kollar på gamla bilder från cypern. Det var ju bara 4 månader sedan. känns som igår! vill åka igen!!=)








Lördag

I dag har jag följt med min älskade mormor in till Linde. Mormor hade presenkort på Team Sportia, så hon skulle handla upp sig lite. Hon hittade mycket fint! vi var in på fler affärer, brukar ju sluta så.. bokia, lizas, hon&han, Mejk.. Ja det drar iväg. Men har haft en toppen dag med mormor! inte nog med det så har jag handlat min första julklappar för i år oxå. GOOD!

Nu, ska jag snart ner till navet för att inta lite god mat. Mums! Sen får jag se hur kvällen slutar! :)
Ha det fint!


Fredag!

Fredag och dagen på Team Sportia är slut åter igen. på sätt å vis skönt, men ändå inte. det är skoj där! Vad har dena fredag att bjuda på då?
Det är frågan? Ska ner till Jimmy sen och hälsa på o se vad han tänkt göra. Annars bara tat lugnt kanske? Vore fint med en lugn helg oxå, fast man ska ju leva livet så länge man lever... så det återstår å se! Vad ska ni gö?


Skönt!


Helt slut efter springrundan. Fast det var skönt som F A N !

Nu:
duschen!

Hälsa!

Det vart varmt i bastun till slut. nu e jag så ren och fin så. Skönt vare ska ni veta!


Så slö som jag har varit i dag har jag inte varit på länge, känns fruktansvärt surt faktikst. Varit på teamsportia och jobbat där sedan hemåt och gjort mat sen bara bastat. Inte hunnit med en promenad ens? vad är det för stil? i morgon blir det fanimej en springtur iaf! Måste ta tag i det där. Puuh!


Läste en artikel om folk som tränar mycket. Mycket var 3-4 ggr i veckan. Då ligger ju jag på MYCKET nivån? jag vill veta vilken nivå man ska ligga på för att det ska ge mest resultat? är det någon som har nå tips? Det stod oxå att man kan bli och träna så mycket så musklerna inte hinner vila vilket ger att kroppen slappas till och man känner att man blir större. Tja om det ä det som är mitt fel? Jag har tränat sen jag varit liten.. man tycker ju att det borde ge resultat någon gång.. å andra sidan så blir man nog aldrig nöjd, man kanske blir mer å mer tränad fast man själv inte sert? a många fråger å många svar kring det där med träna. Men man ska träna för hälsans skull. Kanske ska börja lyssna på sin kropp då? sånt här kan göra mig tokig!=)

Nej nu är det natti för Frida, En ny dag i morgon!
Höj med er!


Bastu!

Att jag aldrig tinar upp. Frusen från hösten till våren. Konstant alltså! Men nu tänker jag basta i kväll, inge fel!

far e inne i Örebro hos syster så har hela kåken för mig själv. det gillar jag. äntligen en lugn stund för sig själv är min tanke. jag längtar tills jag flyttar! :)


Seg

Idag vet jag att jag lever. Helt slut i kroppen. Kan undra vad som egentligen hände igår. Måste ha vart min "dans" eller ja försökte iaf dansa! Annis sa i dag att dom hade suttit och kollat på när jag dansade. på henne lät den som att jag var en jävel på å dansa. (eller inte) men dom fick säkert ett gott skratt!

Har iaf kommit iväg på träning i dag. skönt va det. men vart tolalt slut på en gång. man ska inte träna efter att man har druckit dan före sägs det. kanske förstår varför i dag? men nee jag vill träna. å de med det basta!

Nehe ska snöra in mig i täcket och sätta på en film som jag kan somna till. Hare gött!


Humor!


Min familj älskar Stefan & krister! Dom e ju för bra!=)

lyckad kväll!

Studentfesten igår var lyckad. Dansade nästan hela kvällen. känns som jag inte har dansat på år och dar så det var rikigt roligt. Full var man också. Men det är ju som vanligt på den fronten. förstår inte! jag lär bli nykterist inom en snar framtid. Jag tänker iaf på det, de är huvudsaken.

Förfesten var hemma hos Annis. Riktigt roligt. ölspel, hej knekt och massor med grogg. skoj skoj!
Alltid kul på förfesterna det ska gudarna vetta.

Nu lär jag klä på mig och ta en runda. Kanske byta däck? eller nja, det får far min göra så fixar jag mat istället. :)
Hej så länge!



Töffsa kör hårt! ;)

En fråga? Eller en sak som jag alltid gör när jag är fuller. Jag handlar jämt i baren, inte bara till mig utan till andra oxå. blir så trött på det dagen efter. man ska inte ta med sig kortet ut på krogen! Jag ska ju bli bjuden ju, jag ä ju tjej? ska inte killar bjuda? aja, jag är generös iaf. det är huvudsaken! :)


RSS 2.0